Adm. direktør til LHG Tømrer

Vi er stolte af, og glade for at kunne fortælle, at Michael Sloth tiltræder som ny adm. Direktør i LHG Tømrer. Han kommer med solid erfaring fra byggebranchen bl.a. fra HusCompagniet og han har været afdelingschef og en af de drivende krafter i at få etableret Hybel A/S på Sjælland. Michael er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring som personaleleder. Vi glæder os til at drage nytte af hans mangeårige kompetencer.

Lars Hansen fortsætter som ejer af firmaet.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »