BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Med den automatiske Bearlock-tyverisikring forhindres uautoriseret adgang til virksomhedens biler. Løsningen er markedets mest populære løsning til varebiler. De kommer med en ekstra låsemekanisme, der monteres på varebilens døre, for at opnå et ekstra niveau af beskyttelse.

Hemmeligheden bag vores succes er vores medarbejdere. Som i de fleste andre virksomheder er de veluddannede og udstyret med det rigtige værktøj. Men det er også vigtigt at vi sikrer deres hverdag. BeSafe’s varevognssikring tilbyder en ekstra sikkerhedspakke til vores kunders firmabiler, udtaler Claus Johansen, salgskonsulent hos Ejner Hessel A/S.

Åbning af bearlock låsesystem med fjernbetjening

Tyverisikringen tilbydes som en ekstra sikkerhed til kunderne, når de køber eller leaser biler. Sikkerheden kan opdeles i værn mod indbrud, sikring af værdier i firmabilen og sporing af stjålne genstande. Det kan monteres på alle typer døre ind til varerummet, herunder også bagklapper og skydedøre.

Med varevognssikring gennem Besafe sikres værdier i varebilerne. Det er ikke synligt for tyven, hvor den indvendige sikkerhedsanordning på hver dør er monteret, og derfor kan den ikke bores op.  Tyven kan kun se at den velkendte Bearlock-lås er monteret, på mærkatet udvendigt på bilen, og det i sig har en stor præventiv virkning. Selve sikkerhedsanordning kan ikke gå i stykker og kan ikke beskadiges eller brydes af en tyv.

Systemet kan enten åbnes med en fysisk nøgle, eller via en fjernbetjening. En fjernbetjening letter hverdagen betydeligt for de fleste brugere.

Fire gode grunde til at vælge varevognssikring

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer tyverisikringsløsninger i Danmark. Vores servicemontører er udekørende og installerer hvor du er. Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter.

Picture of Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »