Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

LHG ApS
CVR: 39377756
Tørringvej 17a 
2610 Rødovre
Telefon: +45 70 77 72 72
Email: info@lhg.dk

2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • WordPress
  • Google
  • Facebook

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Mere om privatlivspolitik

Indledning

Velkommen til LHG. Vi værdsætter dit privatliv og er forpligtede til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores hjemmeside https://lhg.dk/ eller er kunde hos LHG.

‍Oplysninger, vi indsamler som dataansvarlig

Vi kan indsamle forskellige typer oplysninger, herunder: Personlig identifikationsinformation, såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse, når du frivilligt giver disse oplysninger. Teknisk information, herunder din IP-adresse, browseroplysninger, enhedstype og operativsystem, når du besøger vores hjemmeside.

Formål med dataindsamling

Vi indsamler og bruger dine oplysninger til følgende formål:
– At give dig adgang til vores hjemmeside og dens funktioner.
– At behandle dine henvendelser og besvare dine spørgsmål.
– At forbedre vores hjemmeside og tjenester gennem analyse af brugeradfærd og præferencer.
– At sende dig opdateringer og information om vores produkter eller tjenester, hvis du har givet samtykke hertil.
– At opfylde juridiske forpligtelser og beskytte vores rettigheder og interesser.

Databeskyttelse

Vi tager skridt til at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, tab eller destruktion. Vi bruger passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger.

Deling af oplysninger

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er påkrævet ved lov eller nødvendigt for at yde tjenester til dig. Vi kan dele oplysninger med vores tjenesteudbydere, som hjælper os med at drifte vores hjemmeside og levere tjenester til dig.

‍Slettelse af data

Generelt
Vi sletter altid persondata når der ikke er behov for opbevaring længere, og der intet lovgrundlag er for opbevaring.

Faktura & Kreditnota
Er der oprettet en faktura eller kreditnota på kunden, skal dokumenterne opbevares i fem (5) år

Tilbud
Er der sendt et tilbud og er tilbuddet accepteret, skal tilbuddet opbevares i ét (1) år

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger, herunder retten til at anmode om adgang til, rettelse, sletning eller begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage, når som helst det er relevant. For at udøve dine rettigheder bedes du kontakte os på info@lhg.dk.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksis eller lovgivning. Ændringerne træder i kraft fra datoen for opdateringen, og vi vil give dig meddelelse om væsentlige ændringer.

‍Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på info@lhg.dk eller på tlf. 70 77 72 72.