Ejendom får integreret adgangskontrol, dørtelefoni og dørautomatik

E/F Slotsbryggen

Ejerforeningen Slotsbryggen 2-10 ligger i attraktivt område af Nykøbing Falster. Bydelen er de senere år blevet kraftigt moderniseret. Lejligheder, caféer og butikker er skudt op, og sammen med lystbådehavnen gør det området til et attraktivt sted.

Majoriteten af beboerne i Ejerforeningen Slotsbryggen 2-10 er ældre mennesker, der har et behov for tryghed og en bekvem hverdag. Da det gamle dørtelefonianlæg i foreningens fem lejlighedsopgange begyndte at skrante, så foreningens bestyrelse muligheden for at gøre dagligdagen endnu bedre for beboerne.

Dørtelefoni med video har skabt større tryghed for ældre beboere

Det betyder meget for os og vores beboere, at ejerforeningen er attraktiv og tryg. Bydelen har udviklet sig meget de senere år. Vi skal udvikle os med, siger Thomas, der til dagligt er foreningens kasserer.

At vores beboere nu, ved hjælp af deres nye videodisplay i hustelefonen, kan se hvem de lukker ind, har øget trygheden for dem. Vi er meget glade for løsningen.

Dørautomatik sikrer at beboerne ikke selv skal åbne døre

Med en ny dørautomatik løsning fra BeSafe skal beboerne, og dem de lukker ind, ikke længere have fysisk fat i døre. Beboerne kan udefra lukke sig selv ind via en brik, der sikrer at dørene åbner selv ved hjælp af dørautomatik. Det gælder både opgangsdøre og ind til skralderum. For dem, der skal lukkes ind i opgangen, er det ligeledes uden behov for fysisk åbning af opgangsdøren. Når der ringes på, kan den pågældende beboer, på sit 3,5” videodisplay i hustelefonen, se hvem der vil ind, og lukke vedkommende ind via knap på hustelefon. Opgangsdøren åbner automatisk.

Vi har en del beboere, for hvem der betyder alverden, at de ikke længere skal bakse med nøgler og åbning af døre, mens de samtidig står med indkøbsposer i hænderne. Automatisk døråbning har virkelig gjort en kæmpe forskel, udtaler Thomas

Genbrugt eksisterende kabling for billigere installation

Ved besigtigelse af ejendommen fandt BeSafe og ejendomsadministrationen ud af, at den eksisterende kabling i dørtelefoni løsningen kunne genbruges. Det har givet en billigere installation. Med en to-trådsvideoløsning fra Scantron  kunne kablingen fra væglæserne ved opgangsdørene op til de enkelte lejligheder bibeholdes.

Vi skal passe på beboernes penge. Vi er glade for BeSafe´s rådgivning og besigtigelse viste, at vi ikke skulle udskifte alt.

En meget nemmere adgangskontrol at håndtere

Det lå klart også i vores motivation for få installeret en moderne adgangskontrol, at vi begyndte at miste overblikket over antal nøgler, der var i omløb – og hvem der havde hvilke nøgler. Desuden var patentet på nøglerne udløbet og de kunne kopieres af de forkerte.

Boligforeningen har fået installeret adgangskontrol med adgangsbrikker til opgangsdørene og skralderum. Den daglige administration af adgangskontrollen udføres af ejendomsadministratoren og BeSafe´s serviceafdeling. Det sikrer at der altid er en bemanding til stede, hvis noget pludseligt skulle opstå.

Fordelene for Ejerforeningen Slotsbryggen

Den opgave Ejendomsforeningen ønskede at løse– og fik løst med hjælp fra BeSafe – gav dem:

Det BeSafe hjalp med, i forbindelse med sikring af boligforeningen, var:

Picture of Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk

Picture of Mathias Littré

Mathias Littré

Sikringstekniker
+45 44 14 15 04
ml@besafe.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »