Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Virksomheden er verdens førende leverandør af innovative transkraniel magnetiskestimuleringsløsninger (TMS). Da virksomheden sælger enestående produkter indenfor medicinalbranchen, er der en række høje sikkerhedskrav, som BeSafe sørger for at bygningen lever op til.

Vi stødte på BeSafe gennem bygherre. De er godkendt til at tilbyde sikringsløsninger på højeste niveau, og vi var meget tilfredse med produktet. Vi ønskede fortsat servicering, og havde flere udvidelser på vej, derfor faldtvalget på dem, udtaler Maria Kruse fra Magventure.

Elektronisk adgangskontrol sikrer kontrol af medarbejdere og gæster ved skaldøre

I forbindelse med det nye domicil og udvidelsen har der løbende været nye døre, der skulle sikres. En opgave som BeSafe blev valgt til at udføre. Grundet krav til høj sikkerhed og komplekse adgangsforhold til MagVenture, havde de brug for en certificeret installatør til montering og vedligeholdelse af deres sikringsløsning. 

MagVenture har fået monteret elektronisk adgangskontrol fra Vanderbilt. Vanderbilt SPC tilbyder alsidig og omfattende adgangskontrolfunktionalitet gennem brugen af bl.a. cloud-tjenester og slutbrugerapps.

Skaldørene er sikret, så medarbejderne skal lukke sig ind i bygningen ved brug af app eller brik. For gæster, er der opsat andre adgangsniveau, der giver forskellige adgangsmuligheder afhængig af tid på døgnet.

For administratoren giver elektronisk adgangskontrol nem mulighed for at ændre rettigheder på person- eller gruppeniveau. Samtidig er det nemmere at kontrollere hvem, der opholder sig hvor i bygningen. Det giver både almen sikkerhed, samt højner bygningens brandsikring og giver realtidslogs over hændelser.

Besafe-rådgivning og montering af elektronisk adgangskontrol

Besafe var med i rådgivningsfasen, og senere montering, af den elektroniske adgangskontrol hos bygherrer og, senere hen, MagVenture.

I forbindelse med vores udvidelse af virksomheden havde vi brug for en sikringsløsning, der var nem og skalerbar. Med løsningen via BeSafe skal vi ikke længere tænke på fysiske nøgler, der ikke kommer retur. Med et klik kan vi ændre på hvem, hvor og hvornår en medarbejder har adgang til bygningens lokaler. Smart, effektivt og lige det vi havde brug for, udtaler Maria Kruse.

Med den nye adgangskontrol har MagVenture mulighed for at udbygge systemet løbende med systemudvidelser. Derfor kan det nemt adapteres til fremtidige opdateringer, hvilket skaber mindre driftsudgifter. Det giver en fleksibel sikringsløsning, der passer til deres behov.

Fordelene for MagVenture

Den opgave MagVenture ønskede løst – og fik løst med hjælp fra BeSafe – gav dem:

Det BeSafe hjalp med, i forbindelse med adgangskontrol til erhverv var:

Picture of Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk

Picture of Mathias Littré

Mathias Littré

Sikringstekniker
+45 44 14 15 04
ml@besafe.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »