Messengers sikrer deres varevogne

Tyverisikring af Messengers firmabiler

Messengers har dyb erfaring med transportopgaver af meget forskellige karakterer og omfang. I transportsektoren er de kendt for at være professionelle, pålidelige, proaktive og punktlige.

– Det er enormt vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, når de overlader deres varer til os, siger Jackie M Larsen, CEO hos Messengers og fortsætter:

– Med mekanisk varevognssikring gennem BeSafe sikres varerne i bilerne. Det er ikke synligt for tyven, hvor den indvendige sikkerhedsanordning på hver dør er monteret, og derfor kan den ikke bores op. Det er den sikkerhed vi og vores kunder har brug for.

For Messengers har monteret BeSafe Bearlocks låsesystem til virksomhedens transportbiler. Systemet kan monteres på alle typer døre ind til varerummet, herunder også bagklapper og skydedøre.

Gode grunde til at tyverisikre firmabilen

Med den automatiske Bearlock-tyverisikring forhindres uautoriseret adgang til virksomhedens biler. Løsningen er markedets mest populære løsning til varebiler. En tyverisikring af en varebil kan opdeles i værn mod indbrud, sikring af værdier i firmabilen og sporing af stjålne genstande.

-Tyverisikringen er en ekstra sikkerhed til kunderne og vores ansatte, sigerJackie M Larsen, og peger på en række gode grunde til at virksomheden endte med at vælge varevognssikring gennem BeSafe:

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer tyverisikringsløsninger i Danmark. Vores servicemontører er udekørende og installerer hvor du er.

Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter.

Picture of Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk

Picture of Mathias Littré

Mathias Littré

Sikringstekniker
+45 44 14 15 04
ml@besafe.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »