BeSafe

Vores BeSafe afdeling leverer skræddersyede løsninger til alle sikringsniveauer

Vores kunder skal have den bedste sikring og service på markedet.

Vi har en ambition om at være det foretrukne valg hos kunder og medarbejdere i hele Danmark, når det kommer til sikring.

Vi tror ikke på standardløsninger. Vores kunder kan altid forvente en skræddersyet løsning, hvor der er taget højde for de individuelle behov og forhold. Som samarbejdspartner indenfor sikringssegmentet afgiver vi både tilbud efter kravspecifikationer, eller projekter i samarbejde med bygherrer og rådgiver.

Løsninger til alle sikringsniveauer

Forsikringsselskaberne stiller krav til virksomheder og butikker om sikringsniveauer. Hvilke krav afhænger af typen af virksomhed. Hvis kravene ikke opfyldes, risikerer man i værste fald ingen, eller en begrænset, erstatning på selv de største skader.

Vores mission er at levere og servicere de bedste løsninger, med afsæt i kvalitet og punktlighed og samtidig i tæt dialog og samarbejde med vores kunder. Derfor arbejder vi med markedets bedste produkter og ansætter markedets bedste sikringsinstallatører. Det sikrer vores kunder professionel sparring, rådgivning og service

Få et skræddersyet tilbud

Ring: 60 20 15 01

eller udfyld formularen

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer på alle hverdage

Vi dokumenterer alt

Vi går ind i ethvert samarbejde med øje for den lange relation, og de fremtidige projekter vi kan hjælpe hinanden med.

Som en del af LHG opnår vores kunder fordelene ved en totalleverandør, der kender krav og behov hos den enkelte på tværs af håndværkergrupper.

Certificerede til alle sikringsniveauer

Vi er certificerede til alle sikringsniveauer, dokumenterer vores arbejde, er fleksible, overholder vores aftaler og har altid øje for værdikæden.

Her kan du læse vores salgs,- og leveringsbetingelser

Direktør, BeSafe

Afdelinger

Tagdækker

Sikring

Tømrer

Det sker i LHG

De bedste og mest positive medarbejdere

Kontakt OS

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses entreprenørydelser og skabe varige samarbejder. Har du spørgsmål, behov for rådgivning eller ønsker du et skræddersyet tilbud? Vi er her for at hjælpe!

Vores erfarne team står klar til at tackle dine projekter med professionalisme og ekspertise. Uanset om det drejer sig om byggeri, renovering, eller andre entreprenøropgaver, er vi parate til at gøre din vision til virkelighed.

Udfyld formularen til højre, og lad os vide, hvordan vi kan assistere dig bedst muligt. Vi bestræber os på at svare inden for kort tid. Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, som du finder nedenfor.

Tak fordi du valgte LHG / BeSafe. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en succesfuld fremtid sammen!

eller udfyld formularen