LHG Tagdækning

Vi er specialister i nybyg-projekter, reparationer og udskiftning af tage.

LHG arbejder for:

Samtidig indgår vi i reparationer og udskiftning af tage. Opgaver kan tage udgangspunkt i en tagrapport til kvalitetssikring og vedligehold.

Til inspektioner bruger vi i højere grad drone, da droneinspektion er billigere og mere effektivt, end store lifter og dyre løft i en trafikeret gade.

Vi arbejder med tidens mest miljørigtige løsninger

LHG har en grøn profil og lever op til de lovmæssige krav i branchen. Det betyder, at vi har styr på forsikringsdelene i et tagprojekt, at papafbrænding sker med afsæt i lovgivningen, og at vi altid, som påkrævet, har brandvagt påsat.

Vi arbejder med tidens mest miljørigtige løsninger. Her kan fx nævnes Euro-tage, som er genanvendt pap i en 1-lagsløsning, i stedet for som tidligere 2-lags. Sedumtag, der er et tag belagt med planter, i stedet for andre tagmaterialer som tegl eller stål. Folietage, der normalt kun monteres på flade tage, men som også kan anvendes på specielle tagtyper, da tagfolie er meget fleksibelt. Der er mange fordele, da det først og fremmest er hurtigt at montere og holder i op til 25 år.

Nybyg-projekter, reparationer og udskiftning

Ring: 70 77 72 72

eller udfyld formularen

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer på alle hverdage

En rådgivende og udførende partner

Vi lever op til de nye lovkrav om miljøgodkendelser og CO2-udledning, der trådte i kraft 1. januar 2023. Ud over nybyg, reparationer, renovationer, droneinspektioner, taginspektioner og tagrapporter, hjælper LHG også med ejendomsrapporter og tilbyder fejeaftaler. Fejeaftaler er en årlig service, der sikrer, at taget er fri for stoppede afløb og tjekket for opståede fejl. Vi er også behjælpelige med faldsikring.

Totalleverandør med flere håndværkergrupper.

Vi varetager alle opgaver og spørgsmål undervejs, og indgår også som rådgivere inden en opgave påbegyndes. Ved at bruge LHG får vores kunder fordelene ved en totalleverandør med flere håndværkergrupper.

Afdelingsansvarlig, Tagdækning

Afdelinger

Tagdækker

Sikring

Tømrer

Det sker i LHG

De bedste og mest positive medarbejdere

Kontakt OS

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses entreprenørydelser og skabe varige samarbejder. Har du spørgsmål, behov for rådgivning eller ønsker du et skræddersyet tilbud? Vi er her for at hjælpe!

Vores erfarne team står klar til at tackle dine projekter med professionalisme og ekspertise. Uanset om det drejer sig om byggeri, renovering, eller andre entreprenøropgaver, er vi parate til at gøre din vision til virkelighed.

Udfyld formularen til højre, og lad os vide, hvordan vi kan assistere dig bedst muligt. Vi bestræber os på at svare inden for kort tid. Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, som du finder nedenfor.

Tak fordi du valgte LHG Entreprenør. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en succesfuld fremtid sammen!

eller udfyld formularen