LHG Tagdækning

Vores faglærte tagdækkere er specialister i alle typer tagdækning. 

Vi udfører entrepriser og serviceopgaver for:

Vi er det sikre valg, når det drejer sig om service og vedligehold og en stærk byggepartner inden for renovering, ombygning og entrepriser.

Vi udfører også tagrapporter og inspektioner, som kan bruges i forbindelse med kvalitetssikring og vedligehold. Til inspektioner benytter vi ofte en drone, da droneinspektioner er en billigere og mere effektiv løsning, end store lifter og dyre løft i en trafikeret gade.

 

LHG Tagdækning arbejder med tidens mest miljørigtige løsninger

Vi har en grøn profil og lever op til de lovmæssige krav i branchen. Det betyder, at vi har styr på forsikringsdelene i et tagprojekt, at papafbrænding sker med afsæt i lovgivningen, og at vi altid, som påkrævet, har brandvagt påsat.

Vi arbejder med tidens mest miljørigtige løsninger. Her kan fx nævnes Euro-tage, som er genanvendt pap i en 1-lagsløsning, i stedet for som tidligere 2-lags. Sedumtag, der er et tag belagt med planter, i stedet for andre tagmaterialer som tegl eller stål. Folietage, der normalt kun monteres på flade tage, men som også kan anvendes på specielle tagtyper, da tagfolie er meget fleksibelt. Der er mange fordele, da det først og fremmest er hurtigt at montere og holder i op til 25 år.

Få et skræddersyet tilbud

Ring: 70 77 72 72

eller udfyld formularen

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer på alle hverdage

Vi sparrer gerne med bygherrer, arkitetkter og rådgivere om de bedst mulige løsninger

Vi lever op til de nye lovkrav om miljøgodkendelser og CO2-udledning, der trådte i kraft 1. januar 2023. Ud over service, renovering og byggeprojekter hjælper LHG også med ejendomsrapporter og tilbyder fejeaftaler. Fejeaftaler er en årlig service, der sikrer, at taget er fri for stoppede afløb og tjekket for opståede fejl. Vi er også behjælpelige med faldsikring.

Totalleverandør med flere håndværkergrupper

Vi varetager alle opgaver og spørgsmål undervejs, og fungerer også gerne som sparringspartner før en opgave påbegyndes. Ved at bruge LHG får vores kunder fordelene ved en totalleverandør med flere håndværkergrupper.

Afdelingsansvarlig, Tagdækning

Afdelinger

Tagdækker

Sikring

Tømrer

Det sker i LHG

De bedste og mest positive medarbejdere

Kontakt OS

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses entreprenørydelser og skabe varige samarbejder. Har du spørgsmål, behov for rådgivning eller ønsker du et skræddersyet tilbud? Vi er her for at hjælpe!

Vores erfarne team står klar til at tackle dine projekter med professionalisme og ekspertise. Uanset om det drejer sig om byggeri, renovering, eller andre entreprenøropgaver, er vi parate til at gøre din vision til virkelighed.

Udfyld formularen til højre, og lad os vide, hvordan vi kan assistere dig bedst muligt. Vi bestræber os på at svare inden for kort tid. Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, som du finder nedenfor.

Tak fordi du valgte LHG Entreprenør. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en succesfuld fremtid sammen!

eller udfyld formularen