LHG TØMRER

Vores tømrerafdeling beskæftiger i dag omkring 30 dygtige, faglærte tømrere.

Vi udfører fag- og hovedentrepriser for:

Vi er en stærk byggepartner indenfor vedligeholdelse, renovering og ombygning som f.eks. tag- og facaderenoveringer eller udskiftning af vinduer og døre i større boligkomplekser.

Vi tager hånd om det, I har brug for hjælp til

Ofte arbejder vi på rammeaftaler. Vi dækker naturligvis ”§19.1 og §19.2” renoveringsopgaver.

Energioptimering er en af de væsentligste renoveringsopgaver. Vi hjælper med energioptimering gennem renovation og udskiftning af facader, vinduer og tag.

I LHG er vi stolte af vores håndværksmæssige færdigheder og vi er stolte af altid at yde den bedste service for vores kunder. Vi vil altid forsøge at overgå dine forventninger. Ved at bruge LHG får vores kunder fordelene ved en totalleverandør med flere håndværkergrupper.

Skadesudbedring, vedligeholdelse, fag- og hovedentrepriser

Ring: 7077 7272

eller udfyld formularen

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer på alle hverdage

Tømrermester Rødovre

Partner & Tømrermester

Tømrermester Sorø

Tømrermester

Afdelinger

Tagdækker

Sikring

Tømrer

Det sker i LHG

De bedste og mest positive medarbejdere

Kontakt OS

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses entreprenørydelser og skabe varige samarbejder. Har du spørgsmål, behov for rådgivning eller ønsker du et skræddersyet tilbud? Vi er her for at hjælpe!

Vores erfarne team står klar til at tackle dine projekter med professionalisme og ekspertise. Uanset om det drejer sig om byggeri, renovering, eller andre entreprenøropgaver, er vi parate til at gøre din vision til virkelighed.

Udfyld formularen til højre, og lad os vide, hvordan vi kan assistere dig bedst muligt. Vi bestræber os på at svare inden for kort tid. Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, som du finder nedenfor.

Tak fordi du valgte LHG Entreprenør. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en succesfuld fremtid sammen!

eller udfyld formularen