Tømrersvende søges!

Faglært Tømrer søges!

Vi har travlt hos LHG og søger derfor hurtigst muligt nye dygtige tømrere/makkerpar til vores faste teams i Rødovre og Sorø.

Det er vigtigt, at nye medarbejdere besidder følgende kvalifikationer:

Engageret
Selvkørende
Omstillingsparat
Pligtopfyldende
Kvalitetsbevidst
Har kørekort

Vi tilbyder:

Gode kollegaer
Uformel omgangstone
Firmabil
Firmatøj
Fuld Dewalt værktøjspakke
Firmature/fester
Mulighed for kurser/efteruddannelse
Pension og sundhedsforsikring hos Pension Danmark

Derfor skal du vælge LHG som din nye arbejdsplads:

Vi gør vores bedste for at skabe en god arbejdsplads – for vi tror på, at alle skal stå op om morgenen og være glade for at gå på arbejde. Vi er en solid og veletableret virksomhed med over 30 års erfaring inden for hoved- og fagentrepriser, forsikringssager, sikringsløsninger, malerservice, murerarbejde og tømreropgaver.
Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupperne er i top. Vi passer på hinanden og taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til hinanden og til kunderne.

Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Tømrermester Kim Bolt – Rødovreafdelingen på telefon 25718313 eller på kb@lhg.dk eller Søren Bastue Jacobsen – Sorøafdelingen på telefon 30202531 eller på sbj@lhg.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

NYHEDER FRA LHG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »