Væxthuset skaber tryghed for lejere med videoovervågning

en større tryghed

Ved den nyrenoverede og udbyggede plads ved Vallensbæk Station, tæt på havnen, boliger og indkøbsfaciliteter, tilbyder Væxthuset kontorpladser. Kontorhotellet har en række prominente lejere boende.

For at give lejerne en større tryghed, har BeSafe installeret videoovervågning på bygningens udearealer, samt ved indgange til ejendommen. Med videoovervågning passer Væxthuset på lejernes ejendele.

For os har det været vigtigt at skabe tryghed og sikkerhed for vores lejere. Videoovervågning har også en præventiv effekt, udtaler Jan Crone, ejer og partner i Væxthuset.

Videoovervågning, der lever op til lovkravene

I forbindelse med videoovervågning må der ikke filmes ud på offentlig vej, medmindre tilladelse foreligger. TV-overvågningsloven er gældende, og den har BeSafe og Væxthuset naturligvis taget højde for. Løsningen kan tilgås vi cloud og app, og lever op til reglerne for GDPR.

BeSafe er en professionel installatør og uafhængig af producenter. Vi hjælper med at finde løsninger til individuelle behov. Hos Væxthuset var det vigtigt med komplet udvendig overvågning, samt overvågning af strategiske punkter indvendigt. Løsningen overvåger bl.a. parkeringspladserne, således der er overvågning af lejernes og gæsternes biler, samt en klarhed over eventuelle hændelser der måtte ske på parkeringspladsen.

Professionel opsætning af videoovervågning

Væxthuset i Vallensbæk holder til i en stor bygning, hvor lange, udvendige kabeltræk var nødvendige. For en pæn og vandalsikker afslutning, er installationen sket med kabelføring indvendigt, skjult under nedhængt loft, samt hvide kabelbakker, og udvendigt, i stålrør, langs bygningen.

– BeSafe tilbyder kun professionelle løsninger, og deres kvalitetssikring gav os tryghed ved valg af leverandører, siger Jan Crone.

Den opgave Væxthuset ønskede løst – og fik løst med hjælp fra BeSafe – gav dem:

Den opgave Væxthuset ønskede løst – og fik løst med hjælp fra BeSafe – gav dem:

Picture of Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Læs mere »

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

Høje krav til adgangskontrol hos Magventure

MagVenture, der producerer medicinsk udstyr, fik i 2021 bygget nyt domicil i Farum, og flyttede ind i deres nye lokaler i 2021. Under opførelsen, og løbende siden, har BeSafe leveret og installeret adgangskontrol til virksomhedens yderdøre.

Læs mere »